Το γραφείο μας ιδρύθηκε από τον Αποστόλη Βαρδαλάχο και την Άννα Αλβέρτου – Βαρδαλάχου το 1978 και μέσα από μία πολυετή παρουσία στο χώρο με επιτυχείς συνεργασίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των ειδικοτήτων και των έργων έφτασε στη σημερινή του μορφή.

Με όχημα την πολυετή εμπειρία των ιδρυτών του και το όραμα των νέων συνεργατών του, βαδίζει με σίγουρα βήματα με έργα σε όλη την Ελλάδα.

Ο συνδυασμός των παραπάνω με την αφοσίωσή μας στην πρωτοπορία και στην ποιότητα της κατασκευής κάνει τους πελάτες μας να εμπιστεύονται τον σχεδιασμό και την επίβλεψή του έργου τους σε εμάς.

Σεβόμαστε τις προσωπικές επιθυμίες του πελάτη σε κάθε τους λεπτομέρεια και τις οργανώνουμε σε ένα αρχιτεκτονικά και κατασκευαστικά άρτιο αποτέλεσμα.

Γνωρίσματα της ομάδας μας η συνέπεια, η οποία δοκιμάζεται συνεχώς από τις στενές επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους πελάτες και συνεργάτες μας, καθώς και η προσήλωση στην ανάγκη των πελατών του γραφείου μας για ποιοτική και οικονομική στέγαση των αναγκών και επιθυμιών τους.

Τίνα Βαρδαλάχου